Home / Savjeti / Čizme, farmerke, kaputi… Ovo su efektne kombinacije za zimsku sezonu

Čizme, farmerke, kaputi… Ovo su efektne kombinacije za zimsku sezonu

Zimi je ispod svih tih silnih slojeva odeće, te ogromnih kaput i jakni, zaista teško pokazati svoj individualni stil. Ipak, neke devojke umeju da doakaju izazovu i pokažu nam kako se stilizuje na minusu.

Čizme, farmerke, topli kaput ili perjana jakna, XXL šal i omiljena kapa?

To je otprilke taj look koji zimi retko menjamo. Podrazumevaju se džemperi, bluze i košulje, možda sako od somota ili pliša, ponekad i vunena suknja, ali sve u svemu: repertoar je manje više isti.

Da ne biste upali u ovu modnu monotoniju zbog tamo nekog minusa, evo malo inspiracije.

Vama koji na posao idete kolima ili prelazite vrlo malu razdaljnu na putu od tačke A do tačke B, predlažemo da se osmelite i pokažate nešto kože.

 

Evo kako to rade modni znalci:

Uparite sportksu perjanu jaknu sa čizmana na štiklu i suknjom sa klasičnim zimskim printom, vrlo šik i smelo u isto vreme.

#Nadogradite klasičnu kombinaciju crne i bele, sa animal print cipelama na štiklu.

 

# Koje je vaše omiljeno pletivo za ovu sezonu: pončo, džemper ili kardigan? Mi kažemo bodi! Seksi, udobno i toplo u isto vreme.

# Udahnite život tamnim kombinacijama, pogotovo ako zimi preferirate all black varijantu. Za statemant efekat neka to budu aksesoari od bele kože.

 

# Toliko smo pisali o plišu tokom jeseni, jer je ovaj materijal zaista postao najveća trend atrakcija sezone. Pokažite dozu smelosti kombinujući pliš sa jenasom i kaputom od animal printa.

# Bomber jakne nam stižu i u nešto duđim krojevim, poput ove oversized roze jaknice. Siva i roza zimske su omiljene boje, a vi ih ponesite u izdanju XXL čizama, džemper haljine i jakne.

# Još jedna all black varijnata, ali odlično otvorena nežnim bež i roze nijansama. Rolka i zvoncare će od scakog outfita načiniti elegantno izdanje.

 

zabavno24h.com

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *