Home / Zanimljivosti / Iz muškog ugla: Evo zbog čega više volimo žene sa oblinama..

Iz muškog ugla: Evo zbog čega više volimo žene sa oblinama..

Nedavno sprovedena istraživanja pokazala su da muškarci više vole žene sa oblinama. Među ispitivanim osobama jačeg pola skeniran je muški mozak dok posmatra žene s oblinama i žene bez oblina, a veći broj muškaraca se odlučio za drugu grupu.

Iz ovih šestrazloga muškarci više vole punije ženske:

1. Veće grudi – Veće grudi su jedan od faktora zbog kojih muškarci prvo primećuju žene s oblinama u poređenju sa ženama bez oblina. Poznato je da im lepe grudi najviše privlače pažnju.

2. Mekoća tela – Mršavije žene imaju manje masti, pa tako i tvrđe telo. Muškarci prirodno vole da uživaju u maženju sa svojim mekšim i nežnijim polovinama. Devojke s oblinama jednostavno čine seks zanimljivijim, a i ugodnijim za muškarce.

3. Nema modrica – Kada ste s devojkom koja ima obline, sigurno je da nećete dobiti modrice nakon seksa.

4. Mršave devojke izgledaju starije – Devojke koje imaju obline na pravim mestima izgledaju mnogo mlađe, koža im izgleda zdravije, a i bore su manje vidljive.

5. Obline su znak plodnosti – Obline su znak plodnosti žene, što je, kako tvrde istraživači, atraktivno muškarcima koji traže partnerke. Vekovima je plodnost povezana s većim grudima i širim bokovima, pa takva slika žene podsvesno privlači muškarce.

6. Devojke s oblinama manje su muškobanjaste i ne izgledaju kao devojčice – Većina muškaraca tražiće ženu koja nosi “prosečan” konfekcijski broj, a samo 10 odsto će reći da su im savršene žene koje mogu ući u male haljine. Iako su časopisi puni mršavica, muškarce u svakodnevnom životiuipak više privlače zaobljene devojke. Naime, neki muškarci smatraju da su mršave, ravne devojke slične momcima, dok obline ženama daju majčinski izgled.

Izvor: Super žena

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *