Home / Zanimljivosti / Upoznajte 5 fatalnih žena u horoskopu.

Upoznajte 5 fatalnih žena u horoskopu.

Lepota, seksepil i magnetna privlačnost! Dame u ovim horoskopskim znakovima bez sumnje su najveće zavodnice…

Ovan

Ovnovi su sportske građe, deluju snažno i imaju izražene crte lica. Crte lica koje se teško zaboravljaju. Uglavnom su markantne crnke, tamnopute lepoticu svetlih očiju, jednostavno rečeno – prelijepa brineta savršenog stasa. Njihov izgled je u skladu sa snažnom i energičnom ličnošću karakterističnom za ovaj znak.

Lav

Snažne, graciozne i često sportske građe, Lavice plene bez kompromisa. Njen izgled i držanje jednostavno ostavljaju bez teksta. Vole da se oblač moderno i sređuju se se, a uglavnom u tome i uživaju. Lavicama možemo pripisati mnogo talenata, a bez lažne skromnosti, prirodna lepota i šarm nikada ne prestaju da zadivljuju muškarce. Ako mislite da je ovde reč o prosečnoj ljepoti, prevarili ste se! Njih ćete lako prepoznati među mnogima, jer, pored spomenute lepote, njihov stil oblačenja i života retko koga ostavlja ravnodušnim.

Škorpija

Čak i kad su mršave, Škorpije su prilično jake građe. Dobre noge, šira ramena, upečatljivo lice sa senzualnim usnama i prodornim očima, krase ove lepotice. Pripadnice ovog znaka najčešće imaju prelepu smeđu i gustu kosu. Škorpije vole da se sređuju, ali njihov istančan ukus nikada neće dopustiti da u tome i podbace. Njihova ljepota je uvek iznad proseka, a pored muškaraca obožavaju ih i deca. Onaj kojeg Škorpijaon iskreno zavoli, pravi je srećnik.

Strelac

Devojke u znaku Strelca najzgodnije su u celom horoskopu. Prosečne visine, sportske građe, ove lepotice kao da imaju prirodan talent za isticanje. Često su lepog i pomalo duguljastog lica, visokog čela i izraženih svetlih očiju. Vole da se oblačiti sportski i jednostavno, ali neće podbaciti onda kad se od njih očekuje pojava u punom sjaju. One će to uraditi na pravi način i s odmerenom dozom lucidnosti. Uvek originalne u nastupu, lako će ukrasti svačiju pažnju.

Vodolija

Otrov se drži u malim bočicama. Vodolije su obično srednje visine ili niske. Imaju prelepo zaobljeno lice i svetliji ten. Obično imaju manje šake i stopala, ali I lepo oblikovane noge. Oči su im nežne, a pogled bistar i iskren. Imaju lepe i meke, krupne usne. Vodolije ne pridaju prevelik značaj odeći, jer znaju da odeća neće biti važna kad odluče da osvojesvojeg izabranika. Vodolija su često prirodno obdarene ženskim atributima i ostavljaju suprotni pol bez daha.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *